DE TAKEN

De belangrijkste rol van de plaatselijk afdeling is de eerstelijns dienstverlening aan de leden.

Bij vragen over, of conflicten met werkgevers is de Vraagbaak, de aangewezen persoon. Hij beoordeeld samen met u de problemen en verwijst u eventueel door naar de juiste mensen binnen de FNV Bouw. In ons gebouw is ook de Vak Bonds Consulent Kees van den Broek aanwezig. In sommige gevallen kunt u direct bij hem terecht. Hij houd inloopspreekuur op dinsdag van 10:30-12:30 uur en op donderdag van 13:30-16:00 uur en 18:00-20:00 uur. Ook kunt u een afspraak met hem maken belt u dan: 0900-368 26 89. (lokaal tarief of verhoogd met de kosten van uw 06-nummer).

Even zo belangrijk is het contact met de leden te onderhouden en waarnodig te herstellen door verschillende activiteiten te ontplooien. Hiertoe proberen we elk jaar te komen tot een extra contact moment met de leden. Wij willen graag weten wat er leeft bij de leden en daarvoor moeten wij u beter leren kennen. De problemen op de werkvloer kunnen beter worden aangepakt als u ons die meld. De FNV Bouw beschikt over de juiste instrumenten om iets de doen aan misstanden op de bouwplaats of waar u die ook tegenkomt op het werk. Melden dus bij de afdeling of de vakbondstelefoon: 0900 - 368 26 89 maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur.

Natuurlijk zijn er ook tal van administratieve taken die er moeten worden uitgevoerd. Het vraagt nogal wat om zon grote afdeling met zo weinig mensen draaiende te houden. We doen wat we kunnen en waarnodig proberen we op derden een beroep te doen maar het mooiste zou Natuurlijk zijn er ook tal van administratieve taken die er moeten worden uitgevoerd. Het vraagt nogal wat om zo'n grote afdeling draaiende te houden. We doen wat we kunnen en waarnodig proberen we op derden een beroep te doen maar het mooiste zou natuurlijk zijn wanneer u zich zou melden als vrijwilliger om een deeltaak op u te nemen. Wanneer u een deeltje van uw kostbare tijd zou willen investeren in de solidariteit met uw collega's dan ruimen wij graag een plekje voor u in. Waarnodig zorgen wij ook voor ondersteuning in de vorm van cursussen en begeleiding. Het vakbondswerk bied tal van uitdagingen en vormt ook op die manier een verrijking van uw kennis en vaardigheden.